Kapunyitási Pánik Tanácsadás

Kapunyitási Pánik Tanácsadás

panik_featured
Úgy érzed, mindenki tudja már körülötted, hogy mit akar kezdeni az életével, csak te nem találtad még ki? Fogalmad sincs mihez akarsz kezdeni a jövőben? Sok minden érdekel, de semmi sem igazán? Kellene már valami munka, hogy meg tudj élni, de nem tudod merre köteleződj el? Eleged van az egyetemi mókuskerékből, de azt sem tudod elképzelni, hogy napi 8 órában robotolj? Azon aggódsz, hogy vajon egy emberrel le tudod-e élni az életed? Vagy épp azon, hogy ideje lenne már egy komoly párkapcsolatnak? Döntened kellene, de csak egy helyben toporogsz? Nézegeted az ismerősöket Facebook-on és szorongsz, hogy már mindenki tart valahol/letett valamit az asztalra? Éjszaka arra riadsz, hogy mostantól erről fog szólni az egész életed? Elköltöznél a szüleidtől, de nincs miből? A reggeli kávéd mellett sírva fakadsz, hogy mi lesz az életeddel? Eddig mindig a kijelölt úton haladtál, és most kell először igazán döntened, hogy merre tovább? Attól félsz, hogy nem lesz belőled “senki”?

 A kapunyitási pánik XXI. századi társadalmi jelenség, amellyel fiatal huszonévesek küzdenek a felnőtt világba lépés küszöbén. Kortárs pszichológusként abban tudunk neked segíteni, hogy megfogalmazd és felismerd azokat a nehézségeket, amelyekkel nap mint nap szembesülsz, és amelyek idegenül hangozhatnak a többi korosztály számára. Mi is felteszünk hasonló kérdéseket, mi is szembesülünk azokkal a szorongásokkal és bizonytalanságokkal, amelyekkel a hétvégére érkezel. Az ELTE Életvezetési Tanácsadója munkatársaiként nagy tapasztalatunk van a hozzánk forduló fiatal felnőttek segítésében.
 Ha szeretnéd igénybe venni pszichológiai szolgáltatásainkat, választhatsz az egyéni tanácsadás és a csoportos önismereti tréningünk között.
  • Egyéni tanácsadás
  • Csoportos tanácsadás: KÖVETKEZŐ IDŐPONT: 2016. febr. 26.-28 (Győr) és 2016. április 15-17 (Budapest)
    • két és fél napos, hétvégi tréning Máriási Dóra és Vida Katalin vezetésével
    • részvételi díj: 15.000ft/fő
    • Jelentkezés és további információ: kapunyitasipanik.help@gmail.com