KIK VAGYUNK?

Sokszínű csapatunk tagjai közül többen az ELTE Pszichológiai Intézet oktatói és az ELTE Életvezetési Tanácsadó pszichológusai vagyunk, gyakorlati munkánk mellett tudományos háttérrel rendelkezünk. Néhányan a Kritikai Pszichológia Műhely képviselőiként hiszünk abban, hogy az egyéni intervenció akkor lehet hatékony, ha tudatosan reflektál a személyes tapasztalataink társadalmi gyökerére. Ennek fényében keressük a társadalomkritikus, társadalmi változást szorgalmazó szemlélet alkalmazási lehetőségeit. Van olyan kollégánk is, aki egyaránt rendelkezik évtizedes, különféle területeken (pszichiátria, drogambulancia, diáktanácsadó) szerzett klinikai-segítői és kutatói-oktató tapasztalattal is.
budaitanacsado-team

A BUDAI TANÁCSADÓ PROFESSZIONÁLIS PSZICHOLÓGIAI SZOLGÁLTATÁSOKAT KÍNÁL EGYÉNI ÉS CÉGES ÜGYFELEINEK.

Életvezetési elakadással, párkapcsolati és családi problémákkal, pályaválasztási dilemmákkal, önismereti kérdéssel fordulhat hozzánk.
Emellett gyermekpszichológiai tanácsadást, gyerekneveléssel kapcsolatos szülőkonzultációt, gyerekterápiát is kínálunk klienseinknek. Az egyéni tanácsadás mellett – megfelelő létszám esetén – csoportokat is indítunk: autogén tréning, valamint pályaorientációs, asszertivitás (önérvényesítési) csoportokat. Külföldi klienseinknek angol nyelvű tanácsadást nyújtunk.
A jó érzelmi és mentális állapot előfeltétele a hatékony és pozitív munkavégzésnek is. Employee counselling szolgáltatásunkat olyan cégeknek vagy vállalatoknak ajánljuk, amelyek cafeteria keretében szeretnék biztosítani alkalmazottaiknak a lehetőséget, hogy személyes és érzelmi problémáik kezelésére pszichológiai tanácsadást vegyenek igénybe.
A hét bármely napján bejelentkezhet e-mailen,
telefonon hétköznap 9-18 óra között.