Bacskai Csilla

Családi és párkapcsolati tanácsadó szakpszichológus,  pedagógiai szakpszichológus

Pszichológiai tanulmányaimat 1996-ban az ELTE-n végeztem. A tanácsadói és pedagógiai szakképzések mellett több irányban képződtem: kognitív képességeket mérő tesztek ismeretében, mozgásfejlesztő terápiás képzésben, pályaorientációs, serdülőkonzultációs és tehetségazonosítással kapcsolatos képzésekben.

Pszichológiai tanácsadóként gyermekekkel, serdülőkkel, felnőttekkel egyaránt foglalkozom. Gyermekekkel való pszichológiai munkában a játék- és a képi kifejezés eszközeit használom, a pszichés gondozást rendszeres szülőkonzultációkkal kísérem. Pszichodiagnosztikai és tanácsadói munkámban családterápiás ismereteim révén rendszerszemléletben gondolkodom.

A tanácsadási folyamatban saját megoldásainak építésében támogatom a klienst. Életvezetési tanácsadás során a család, párkapcsolat, iskola, munkahely területén lévő problémák, pszichés elakadások, alkalmazkodási nehézségekkel kapcsolatban fordulhatnak hozzám. Az egyéni tanácsadás keretein belül személyre szabott pszichológiai segítséget nyújtok.

A tanácsadási munka során egészséges, klinikailag nem érintett személyeknek segítek fejlődési és élethelyzeti problémák megoldásában, pszichoterápiás módszereket nem alkalmazok.

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

+36 30 431 1981

Egyéni tanácsadás gyermekek és serdülők számára

 Családi- és párkapcsolati tanácsadás

Egyéni pszichológiai tanácsadás felnőtteknek

Életvezetési tanácsadás

Szülőkonzultáció

Nevelési tanácsadás