CSÉMY MELINDA

Klinikai szakpszichológus jelölt, szupervízió mellett működő integratív hipnoterapeta, pár és családterapeuta

Pszichológus diplomámat 2012- ben szereztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, Klinikai és igazságügy pszichológia szakirányon.

2015-ben, krízislélektanra specializálódott tanácsadó szakpszichológusként végeztem az ELTE-n, és emellett módszerspecifikus integratív hipnoterápiát tanultam az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnél, illetve pár és családterápiát a Magyar Családterápiás Egyesületnél. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Szakpszichológus képzésében veszek részt.

Munkám során sokszínű szakmai tapasztalatot szereztem a pszichológia szerteágazó területeiről,- felnőttekkel végzett egyéni pszichológiai tanácsadás mellett, dolgoztam nevelési tanácsadóban, családsegítőben illetve ifjúsági trénerként.

Jelenleg a magánpraxis mellett a Vezetőképző Akadémia trénereként, tréningeket tartok stressz kezelés, integratív szervezetfejlesztés illetve kriminalizált gyermekekkel való kommunikáció témakörben.

2015-ben egy pánik és szorongásos zavarokkal  foglalkozó magánrendelő praxisközösségéhez csatlakoztam, ahol a pánikbetegek segítése mellett krízistanácsadással foglalkozom, illetve önismereti útjukban elakadt kliensekkel dolgozom.

A egyéni segítői beszélgetések mellett párokkal és családokkal is foglalkozom.

A terápiás folyamat során nagy hangsúlyt fektetek a kapcsolati dinamikára, illetve az itt és most megjelenő érzelmekkel való ” munkára”.

Humanisztikus szemléletű pszichológus vagyok, hiszek az ember korlátlan fejlődési potenciáljában.

A magyar mellett angol és szlovák nyelven is vállalok segítségnyújtást.

Külföldön élők esetében Skypon keresztül is elérhető vagyok.

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján