Skip to main content

Dr. Nagy Attila István

pszichiáter szakorvos

Magánrendelésemen hangulatzavarokkal, szorongással, depresszióval, pánikbetegséggel küzdő klienseimnek nyújtok gyógyszeres és konzultációs segítséget.

A pszichés zavarok kezelésének célja minden esetben az, hogy a kliens visszakapja a korábbi önmagát. De ami rövid távon ennél fontosabb: ne a szenvedés határozza meg az életét, hanem legyen lehetősége az életét korábban kitöltő tevékenységeknek, érzéseknek a helyükre kerülniük.

A pszichiátriai zavarok kezelésére hatékony eszközök állnak rendelkezésre, melyek alapvetően két csoportra oszthatók: pszichoterápiás és gyógyszeres módszerekre.

2010 óta dolgozom pszichiáterként, kórházban és járóbeteg-ellátásban is szereztem tapasztalatot. Legfontosabbnak az empátia és a hitelesség mellett a kliensközpontú szemléletet, a közös döntéshozatalt, és a mentális zavarokhoz kötődő előítéletek csökkentését tartom.

Az első találkozás minden esetben 50 perces, későbbiekben, ha a beteg állapota stabilizálódik és a beállított kezelés sem igényel jelentős módosítást, lehetőség van rövid, 20 perces konzultációkra is.
Díjak:
– 50 perces konzultáció: 25 000 Ft
– 20 perces konzultáció: 15 000 Ft

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

+36 70 293 35 10

 Pszichiátriai konzultáció