Skip to main content

LABANCZ DÁNIEL

klinikai szakpszichológus 

Pszichológus vagyok és tréner.

Jelenleg szabadúszóként dolgozom, elsősorban pszichológusként egyéni pszichoterápiával, tanácsadással, terápiás esetvezetéssel foglalkozom, élményalapú terápiás, önismereti és tréningcsoportokat vezetek. Klinikai szakpszichológusi szakvizsgát 2014-ben tettem.

Vadaskert Gyermekpszichiátrián dolgoztam ápolóként és pszichológusként is: összesen 12 évet töltöttem el itt. Kollégáimmal, dr. Kenézlői Eszterrel és Skaliczky Dáviddal létrehoztuk és 3 éven át működtettük itt Magyarország első élményalapú pszichoterápiás osztályát, ahol serdülőknek szerveztünk élmény- és kalandterápiás csoportokat, családoknak tartottunk terápiás céllal Kalandos Családi Hétvégéket. Az élményalapú pszichoterápia módszertanát, alkalmazását tanítom is, a Semmelweis Egyetem által akkreditált többmodulos képzési rendszerben.

A Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Intézetének óraadó tanáraként mesterszakos és levelezős hallgatókat oktatok, és szabadúszó trénerként szervezetek fejlesztésével is foglalkozom.

Az Élményakadémia Egyesület trénereként a civil szférában elsősorban hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek támogatásával foglalkozom, és az UNICEF Kilátó Élményprogramjában tanácsadóként és mentorként is dolgozom.

Pszichoterápiás és tanácsadói profilom:

– kamaszkori elakadások,

– serdülőkori szülő-gyerek konfliktusok,

– életvezetési nehézségek,

– veszteségélmények feldolgozása,

– gyermek- és serdülőkori kórképek, problémák (pl. viselkedészavar, hangulatzavarok, szorongás, evészavarok stb).

– stressz,

– önbizalomhiány,

– párkapcsolati problémák,

– krízishelyzetek,

– szorongásos kórképek (pánik, fóbiák, teljesítményszorongás stb.)

– hangulatzavarok (pl. depresszió)

– önismeret

– vezetői coaching (egyéni)

Munkám során elsősorban megoldásfókuszú terápiával, integratív szemlélettel dolgozom, a viselkedés- és kognitív terápia, a személyközpontú terápia és a gestalt -terápiák módszereit alkalmazom.

További információk: www.labanczdaniel.hu

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

(A hosszú várólistára való tekintettel az új bejelentkezők fogadása jelenleg szünetel)

labancz.daniel@gmail.com

 

Pszichoterápia
Egyéni pszichológiai tanácsadás
Serdülőkonzultáció
Krízistanácsadás
 Gyermekterápia