LABANCZ DÁNIEL

klinikai szakpszichológus 

Pszichológus vagyok és tréner.

Jelenleg szabadúszóként dolgozom, elsősorban pszichológusként egyéni pszichoterápiával, tanácsadással, terápiás esetvezetéssel foglalkozom, élményalapú terápiás, önismereti és tréningcsoportokat vezetek. Klinikai szakpszichológusi szakvizsgát 2014-ben tettem.

Vadaskert Gyermekpszichiátrián dolgoztam ápolóként és pszichológusként is: összesen 12 évet töltöttem el itt. Kollégáimmal, dr. Kenézlői Eszterrel és Skaliczky Dáviddal létrehoztuk és 3 éven át működtettük itt Magyarország első élményalapú pszichoterápiás osztályát, ahol serdülőknek szerveztünk élmény- és kalandterápiás csoportokat, családoknak tartottunk terápiás céllal Kalandos Családi Hétvégéket. Az élményalapú pszichoterápia módszertanát, alkalmazását tanítom is, a Semmelweis Egyetem által akkreditált többmodulos képzési rendszerben.

A Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Intézetének óraadó tanáraként mesterszakos és levelezős hallgatókat oktatok, és szabadúszó trénerként szervezetek fejlesztésével is foglalkozom.

Az Élményakadémia Egyesület trénereként a civil szférában elsősorban hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek támogatásával foglalkozom, és az UNICEF Kilátó Élményprogramjában tanácsadóként és mentorként is dolgozom.

Pszichoterápiás és tanácsadói profilom:

– kamaszkori elakadások,

– serdülőkori szülő-gyerek konfliktusok,

– életvezetési nehézségek,

– veszteségélmények feldolgozása,

– gyermek- és serdülőkori kórképek, problémák (pl. viselkedészavar, hangulatzavarok, szorongás, evészavarok stb).

– stressz,

– önbizalomhiány,

– párkapcsolati problémák,

– krízishelyzetek,

– szorongásos kórképek (pánik, fóbiák, teljesítményszorongás stb.)

– hangulatzavarok (pl. depresszió)

– önismeret

– vezetői coaching (egyéni)

Munkám során elsősorban megoldásfókuszú terápiával, integratív szemlélettel dolgozom, a viselkedés- és kognitív terápia, a személyközpontú terápia és a gestalt -terápiák módszereit alkalmazom.

További információk: www.labanczdaniel.hu

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

labancz.daniel@gmail.com

 

Pszichoterápia
Egyéni pszichológiai tanácsadás
Serdülőkonzultáció
Krízistanácsadás
 Gyermekterápia