MATUSZKA-SZANTNER JUDIT

Klinikai szakpszichológus,  gyermekterapeuta jelölt

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Vallás- és Családpszichológia és Klinikai pszichológia szakirányokon végeztem 2009-ben. Az egyetemi képzés során alapvető szemléletemmé vált a családok rendszerszintű megközelítése. Már ebben az időszakban részt vettem egy csecsemőkutatásban1 és alapvető érdeklődési körömmé váltak a kisgyermeket nevelő családok és életükben előforduló problémák, azok kezelése. Emellett relaxációs módszereket tanultam és használok felnőttek, serdülők, kisebb gyerekek és várandósok körében. 2015-ben Klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus vizsgát tettem. 2018-ban pedig a terápiás repertoárom bővítése érdekében Komplex Integratív Gyerekterapeuta képzést kezdtem meg. Komplex Integratív Gyermekterapeuta jelöltként a családokkal és gyermekkel való munkámban relaxációs, meseterápiás, művészetterápiás és játékterápiás elemeket egyaránt használok.

2010 óta dolgozom a Gézengúz Alapítványnál és találkozom a legkisebbekkel és szüleikkel, végzek fejlődési diagnosztikát, segítem a családok életét szülőkonzultáció keretein belül.

Tapasztalataim átadása érdekében Fejlődéslélektan és Diagnosztikai eljárások csecsemő és kisgyermekkorban gyakorlatokat tartok a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen.

2019-től pedig magánrendelés keretein belül fogadom a hozzám érkező családokat.

Várom azon családok megkeresését, akik gyermekük viselkedésében, a családi életben tapasztalnak nehézségeket és nyitottak a közös gondolkodásra, együttes munkára a fejlődés érdekében.

Keressenek bizalommal az alábbi témákban:

– várandósság időszaka, kismama relaxáció

– szülőkonzultáció, nevelési tanácsadás

– kisgyermekkori szorongásos zavarok (pl.: el és átalvási nehézségek, rémálmok, szobatisztaság nehézségei, mutizmus, viselkedés problémák)

– gyermekkori és serdülőkori teljesítmény és pszichoszomatikus problémák

– relaxáció, stressz kezelés, Autogén tréning

– GYES után munkaerőpiacra visszatérés

 

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

+36 70 379 9094

 

Egyéni pszichológiai tanácsadás, Gyermekterápia, gyermekpszichológiai tanácsadás, szülőkonzultáció