Skip to main content

PÁRTERÁPIA,

CSALÁDTERÁPIA

párterápia, családterápia

KIK VAGYUNK?

A Budai Tanácsadóban magasan kvalifikált, színes módszertant alkalmazó szakemberekkel  dolgozunk szakmai teamekbe szerveződve. Csapatunk tagjai közül többen egyetemi oktatók vagyunk (ELTE, Semmelweis Egyetem, KRE), a gyakorlati munkánk mellett tudományos háttérrel rendelkezünk. Legtöbbünk jelentős tapasztalattal rendelkezik állami intézményi keretek között végzett segítői munkában. Közös bennünk, hogy hiszünk az emberi fejlődésben, önmagunkat is folyamatosan továbbképezzük és fejlesztjük.

HOGYAN TUDUNK SEGÍTENI?

A rendszer-szemléletű megközelítés a családot tekinti a problémák keletkezésének és a terápiás beavatkozás egységének. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a terápiás alkalmakon a család minden tagja (párterápia esetén mindkét fél) megjelenik.

Az üléseken mindig ketten dolgozunk a családokkal. Ez lehetővé teszi a folyamatok sokoldalú megfigyelését, értelmezését. Egy ülés általában másfél óráig tart, majd egy rövid szünet után visszajelzést adunk arról, amit tapasztaltunk. Semmilyen családterápia sem képes hosszú évek felborult családi egyensúlyát, megkövült kommunikációs és viselkedésmintáit egyetlen alkalom alatt rendbe tenni. Ebből következően az általában kéthetente történő családterápiás ülések leggyakrabban 6-12 alkalmas folyamat alatt fejtik ki a hatásukat.

HOGYAN VEHETI FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT?

A Budai Tanácsadó központi telefonszámán vagy az alábbi űrlapon jelentkezhet hozzánk.

A bejelentkezésnél az időpont-egyeztetés és a probléma pár mondatos bemutatása a cél. Segítünk Önnek abban, hogy  teamünkből a legmegfelelőbb szakembert találja meg a problémájához! Amennyiben tudja, hogy melyik szakemberrel szeretne dolgozni, kérem jelezze.

Telefon

 

+36 30 665 4556

Jelentkezem!

    Budai Tanácsadó

    1122 Budapest, Krisztina krt 7. II. emelet (Kapucsengő: 7)

    +36 30 665 4556

    info@budaitanacsado.hu