dr. HORVÁTHNÉ PELLIONISZ PETRA

tanácsadó szakpszichológus, tréner, coach

Diplomámat 2008-ban szereztem meg az ELTE-n, és 2017-ben lettem tanácsadó szakpszichológus krízisintervenciós szakirányon. Először az ELTE PPK Iskolapszichológiai Intézeti Központban dolgoztam tanársegédként, majd gyakorlati tapasztalatra vágyva 7 éven át iskolapszichológusként foglalkoztam gyerekekkel, serdülőkkel és szüleikkel. Jelenleg GYED-en vagyok másfél éves kisfiammal, ami a legizgalmasabb tanulást jelenti számomra.
Praxisomban Erickson-féle hipnoterápiás, relaxációs és imaginatív, pszichodramatikus, játékterápiás, művészet- és meseterápiás technikákat használok, melyek nagy részét az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnél (mára Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület) sajátítottam el. Szeretettel várom
azokat a gyerekeket, serdülőket vagy szüleiket, akik szorongással, indulatkezelési problémákkal, pszichoszomatikus tünetekkel, a vizeletürítés, az alvás vagy a beilleszkedés zavaraival küzdenek, ahogyan traumatikus életesemények, gyász feldolgozásával is foglalkozom.
Felnőttek közül különösen kedvelt célcsoportom a kisgyermekes édesanyák köre, akik élethelyzetüknél fogva speciális problémákkal néznek szembe – számukra tréningeket is szervezek. Feltétlenül hiszek abban, hogy a problémákra megoldást lehet találni, és minden gyerekben, felnőttben ott rejtőzik a potenciál önmaga legjobb részének, ragyogó teljességének megélésére.

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Egyéni tanácsadás gyermekek és serdülők számára
Szülőkonzultáció
Krízistanácsadás
Egyéni tanácsadás felnőttek számára