Sági Andrea Budai Tanácsadó

SÁGI ANDREA

pszichológus, sportszakpszichológus, stressztréner, life coach, képzésben lévő családterapeuta

Sági Andrea pszichológus vagyok, az Önök lelki, mentális jóllétének elősegítéséért és személyiségfejlesztéséért dolgozom 16 éve.

Sportpszichológus konzultáció keretében felnőtt és gyermek sportolókat, sportoló gyermekek szüleit, illetve edzőket várok a sportolással kapcsolatos nehézségek megoldásának elősegítésére, mint önbizalomhiány, stressz, izgulás, koncentrációs nehézségek, csapatkonfliktusok.

Felnőtt klienseket az alábbi témáikkal várom pszichológiai és stressztréneri konzultáción:

  • önismeret igénye
  • önbizalomhiány
  • stresszel való megküzdés, kiégés,
  • mindfulness és relaxációs technikák elsajátítása
  • kommunikáció-és konfliktuskezelési nehézségek
  • életvezetési nehézségek
  • párkapcsolati vagy családi problémák
  • érzelmi intelligencia növelése

Life coachként várom azokat, akik úgy érzik, változásra, megújulásra lenne szükségük testileg-lelkileg, régóta halogatnak egy döntést vagy bizonytalanok abban, hogy merre tovább karrier vagy magánéleti kérdésekben és új irányba, új cél felé szeretnének haladni az életükben.

Pszichológus és pszichológia tanári diplomáimat 2007-ben szereztem meg az ELTE-n, a SOTE-n 2008-ban WÉK stressztréner, a Semmelweis Egyetemen sportszakpszichológus lettem 2011-ben, képződtem pár-és családterapeutaként a Magyar Családterápiás Egyesületnél, 2020-ban pedig life coach végzettséget szereztem.  Sokrétű szakmai tapasztalatot szereztem olimpikon sportolók és bajnok csapatok felkészítésében, stressz-és érzelmi intelligencia tréningeket vezettem, dolgoztam iskolapszichológusként, egyetemi oktatóként, rendszeresen tartok előadásokat.

Önt is szeretettel várom magánrendelésemen, ahol legfontosabb vezérelveim az elfogadás, bizalom és az élethosszig tartó fejlődés lehetősége.

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

+36 30 862 71 15

 

Egyéni pszichológiai tanácsadás

Sportpszichológiai tanácsadás

Life coaching

párterápia, családterápia