SZÉL DÁVID

Családi és párkapcsolati tanácsadó szakpszichológus, családterapeuta-jelölt

2008-ban végeztem az ELTE pszichológia szakon, majd ugyanitt 2011-ben szakpszichológusi képesítést szereztem. Terveim szerint 2019 májusában családterapeuta képesítést is szerzek. Apapara blogomból  2015-ben Apapara címmel könyvem jelent meg, melyben apaságról, fejlődés- és szociálpszichológiáról írok. 2018 áprilisában jelent meg könyvem második része Túl a parán címmel, 2017 decemberétől pedig Lelki betevő címmel pszichológus blogot írok.

Jelenleg a magánpraxisom mellett a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának oktatója vagyok, ahol kommunikáció- és személyiségfejlesztést, szociálpszichológiát és a pszichológia alapjait tanítom. Tanácsadói munkámban nagy hangsúlyt fektetek a családi rendszerek megismerésére, valamint a társadalmi kontextus feltérképezésén és megértésén túl a klienseimmel a partneri kapcsolat kialakítására.

Gyerekek, kamaszok és felnőttek tanácsadásán túl Gyüre Edina kollégámmal közösen pár- és családterápiát is vállalok. Külföldön élő magyarok és vidékiek számára Skype-on is van lehetőségük hozzám fordulni.

Könyveim kapcsán rendszeresen tartok előadásokat apaságról, emancipációról és családi rendszerekről. További információkért keresse fel szakmai honlapomat.

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

egyéni pszichológiai tanácsadás gyerekeknek és felnőtteknek,
párkapcsolati és családi tanácsadás
tanácsadás Skype-on keresztül