TALLÁR ÁGNES

Gyermek klinikai szakpszichológus, Viselkedésterapeuta (BCBA) jelölt 

Diplomám megszerzése után négy évig foglalkoztam különböző korú gyerekekkel, serdülőkkel és családjaikkal nevelési tanácsadóban, valamint iskolapszichológusként. Munkám mellett nagy hangsúlyt fektettem az önkéntes szektorban való tevékenységekre, így kapcsolódtam be Magyarországon és külföldön szervezett gyerektáborokba és terápiás közösségekbe. Ezek a tapasztalatok megerősítettek abban, hogy elsősorban gyermekekkel szeretnék foglalkozni, így a munka mellett elvégeztem a gyermek klinikai szakpszichológus képzést.
2011-től három éven át az Egyesült Államokban dolgoztam  viselkedésterapeutaként, elsősorban autizmus spektrumzavarral küzdő gyerekeknek és szüleiknek nyújtva segítséget. Itt ismerkedtem meg az alkalmazott viselkedésterápia elemeivel (Applied Behavioral Analysis), és látva, hogy milyen eredményeket lehet elérni ezzel a gyakorlati módszerrel, bekapcsolódtam egy amerikai posztgraduális egyetemi képzésbe, így hamarosan megszerzem a BCBA (Board Certified Behavioral Analyst) címet.
Munkám során nagyon fontos számomra a terápiás kapcsolat, és a hozzám fordulók nehézségeinek minél mélyebb megértése. A terápiában szemléletmódomat a dinamikus gondolkodásmód és viselkedéséterápiás szemlélet határozza meg, igyekszem a kliensekkel közösen, igényeinek megfelelően megválasztani a terápiás módszert.

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Egyéni tanácsadás gyermekek és serdülők számára
Szülőkonzultáció