TRAPP RÉKA

tanácsadó pszichológus, szupervízió mellett működő család- és párterapeuta jelölt

Az elmúlt években recruitment consultant-ként dolgoztam egy tanácsadó, munkaerő közvetítő cégnél, ami magában foglalta, hogy belülről megismerkedhettem több multinacionális vállalat, ssc és kisebb cégek szervezeti működésével. Ebben a szerepemben tapasztaltam meg, hogy a munka és a magánélet mennyire nem tud különállóként funkcionálni, mennyire szükséges társai egymásnak, nem lehet őket elhatárolni, főleg a mostani világunkban, ahol már nagyon fiatal emberekre hatalmas felelősségek kerülhetnek, amik erőteljesen hatnak a karrieren kívüli életre is.

Az egyéni tanácsadás ezért számomra sosem a hozott problémára fókuszál kizárólagosan. Az ember élete egy rendszer, ahol a cselekvések és a szereplők egymással folyamatos kölcsönhatásban vannak.
Forduljon hozzám bizalommal, ha a következő területeken érez elakadást: munkahelyi stressz, motiválatlanság, kiégés, pályaválasztási nehézségek, karrierváltás, karriertartás, életvezetési nehézségek, párkapcsolati és családi problémák  (nemcsak egyénileg, hanem pár-, család-, és testvérterápia is), stresszkezelés, önismereti és önbizalommal kapcsolatos kérdések.
Jelenleg a Budai Tanácsadón kívül karrier tanácsadóként dolgozom, ahol különös hangsúlyt fektetek a kisgyermekes anyukák szakmai fejlődésére, és segítésére, akik a gyermekek mellől szeretnének visszatérni a munka világába, illetve önkéntes alapon tartok család- és párterápiát az egyik budapesti anyaotthonban.
A magyar mellett angolul is vállalok tanácsadást, illetve elérhető vagyok online is.

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

+36 30 286 32 02

Egyéni pszichológiai tanácsadás

Karriertanácsadás

Pár és családi tanácsadás (párterápia, családterápia)

English language counseling