VELKEY RITA

pszichológus

A pszichológiai tanácsadásra egy közös munkaként tekintek, mely során a kliens belső erőforrásait mozgósítva, az önfeltárás útján érhető el pozitív változás. Megtapasztalva a feltétel nélküli elfogadást egy tanácsadó beszélgetésben, lehetőség nyílik nyugodt szívvel megosztani a nehéz érzéseket és gondolatokat, ezáltal ráláthatunk a belső folyamatok és a megélt élethelyzetek közötti összefüggésekre. Hiszem, hogy önmagunk jobb megértése hozzásegít az életünk során adódó lelki nehézségekkel való megküzdéshez, új, reálisabb célok kijelöléséhez, valamint kiegyensúlyozottabb kapcsolatok kiépítéséhez.
Tanulmányaimat az ELTE pszichológia szakán végeztem tanácsadás- és iskolapszichológia szakirányon. Jelenleg kognitív viselkedésterápiás képzésben, illetve személyközpontú készségfejlesztő tréningben veszek részt, ami segít egyszerre több szemléletmódot figyelembe véve megközelíteni a hozzám fordulók problémáit.
Felnőtt klienseknek nyújtok egyéni tanácsadást, elsősorban az alábbi területeken:
önismereti kérdések, életvezetési elakadások, párkapcsolati és családi problémák, pályaválasztási kérdések, stressz-kezelés, kiégés, szorongás, halogatás, döntési nehézségek.

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Egyéni tanácsadás felnőttek számára