Skip to main content

NYULÁSZI ANNA

pszichológus, klinikai szakpszichológus, képzésben lévő családterapeuta

Felnőtt kliensek az alábbi kérdésekben fordulhatnak hozzám: önértékelési problémák, párkapcsolati vagy családi nehézségek, élethelyzeti krízis, veszteségélmény, kiégés, stresszkezelés, szorongás, hangulati problémák, kommunikációs készségfejlesztés és konfliktuskezelési nehézségek.

2014-ben végeztem az ELTE pszichológia szakán. A diploma megszerzését követően sokrétű szakmai tapasztalatot szereztem: drogambulancián, közösségi pszichiátriai alapítványnál és egyetemi tanácsadóban végeztem egyéni, családi és csoportos konzultációkat. Jelenleg egy pszichiátriai osztályon dolgozom, ahol elsősorban egyéni esetvezetés mellett kommunikációs és egyéb készségfejlesztő csoportokat tartok. A több eltérő területen szerzett tapasztalatok megerősítettek abban, hogy az egyén saját nehézségei, problémai legavatottabb szakértője.

Pszichológusként arra törekszem, hogy az aktuális elakadás megértése mellett a kliens a belső és környezetében elérhető erőforrások feltérképezése segítségével rálásson erre a képességére. Fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés: jelenleg a Pécsi Tudományegyetem klinikai szakpszichológus képzésének végzős hallgatója vagyok, illetve a Magyar Családterápiás Egyesület család- és párterapeuta képzésében veszek részt. Az itt elsajátított rendszerszemléletű megközelítést az egyéni folyamatokban is alkalmazom. A gyakorlati munkámmal párhuzamosan kutatási projektekben is részt veszek, fő érdeklődési területem a fiatal felnőttek egészségmagatartása és szerhasználati szokásai, illetve a krónikus betegségekkel való együttélés és megküzdés.

A Budai Tanácsadóban egyéni tanácsadás mellett páros vezetéssel család- és párterápiát, illetve német nyelvű konzultációkat is vállalok.

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Egyéni pszichológiai tanácsadás

Egészségpszichológiai konzultáció

Krízistanácsadás

 Párterápia

Családterápia