Skip to main content

PAIZS DÓRA

Megoldásközpontú coach, tréner, szervezetfejlesztő

1999-ben szereztem pedagógus diplomát a JATE-n, majd az ELTE szociálpszichológia doktori képzésén folytattam tanulmányaimat.

Évekig dolgoztam a Concordia vezető szervezetfejlesztési tanácsadójaként és trénereként, ahol a céges ügyfeleink üzleti céljainak és a cégeknél dolgozó munkatársak érdekeinek összehangolása, hatékony együttműködésük elősegítése volt a feladatom.

Első gyerekem születése után kisgyerekes anyaként megalapítottam az Anyacsavar blogot, amelynek fő célja minél többféle mintát, megoldást, helyzetet és megküzdési stratégiát bemutatni a női szerepek összehangolására.

Az Anyacsavar csoportok zárt támogató csoportok kisgyerekes anyák számára. Rendszeres találkozókon, támogató női közösségben, csoportos coaching eszközökkel és tréning módszerekkel dolgozunk fel tipikus, kisgyerekes anyákat érintő kérdéseket, témákat, amiket a sokféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel. Az Anyacsavar csoportok célja egy inspiráló női közösség létrehozása, ahol minden kisgyerekes anya a saját legégetőbb problémái megoldásához, legfontosabb céljai megvalósításához kaphat támogató közeget, ötleteket, együttgondolkodást, vagy akár konkrét segítséget. A figyelem fókuszában itt első sorban az anya van, mint gondolkodó, érző, a sokféle női szerepében helyét kereső ember.

Egyéni coachinggal támogatok első sorban kisgyerekes szülőket az optimális munka-család egyensúly megtalálásában, a gyerekek melletti önmegvalósításban, és a folyamatos idő- és szerepzsonglőrködésben.

Céges teamek részére együttműködés és hatékonyságfejlesztő műhelymunkákat, képesség és attitűdfejlesztő tréningeket és megoldásközpontú coachingot tartok.

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

coaching

tréning

szervezetfejlesztés

időkezelés

energiagazdálkodás

karrierváltás

vezetői skillek

vállalkozásindítás

szerepkonfliktus kisgyerekes szülőként

önmegvalósítás