Skip to main content

Tüski Tamás

Pszichológus, Egészségpszichológus, Klinikai Szakpszichológus, Pszichoterapeutajelölt

Módszerspecifikus képzések: Integratív Hipnoterápia (KIP), Áttétel-Fókuszú Pszichoterápia (TFP), Rövid Dinamikus Pszichoterápia (RDT)

Pszichológus diplomámat 2013-ban szereztem a Debreceni Egyetemen, mint Okleveles Egészségpszichológus, majd 2017-ben Felnőtt Klinikai és Mentálhigiéniai Szakpszichológus lettem. Az egyetemet követően kezdetben Szolnokon a Hetényi Géza Kórház Felnőtt Pszichiátiriai Osztályán dolgoztam akut (zárt) és rehabilitációs részlegen, ahol az egyéni betegvezetésen és a diagnosztikán túl csoportokat vezettem, majd később Debrecenben a Kenézy Gyula Kórház Felnőtt Pszichiátriai Osztályán helyezkedtem el, ahol lehetőségem nyílt általános pszichiátriai részlegen (hangulatzavarok, személyiségzavarok, pánik, fóbia, kényszerbetegség, szomatizációs zavarok), addiktológiai részlegen (alkohol, drog és más függőségi problémák), nappali kórházban (szkizofrénia főként) és zárt részlegen (krízisek, öngyilkossági kísérlet) is dolgozni, illetve aktív módon részt venni az osztályos munkán túl a járóbeteg ellátásban és az oktatásban is. Debrecent követően Budapestre vezetett az utam és az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Felnőtt Pszichiátriai osztályán dolgoztam, mint vezető, klinikai szakpszichológus. Jelenleg pedig a Dél-Pesti Centrumkórház Központi Pszichológiai Szolgálatánál, illetve a Budai Tanácsadóban vezetek aktív járóbetegellátást, illetve magánrendelést.

Szerencsésnek érzem magam, ugyanis az eddigi munkám során sikerült szerteágazó klinikai tapasztalatot szereznem több Osztályos rendszert és kollektívát illetően, ahol valamennyi kollégától és kliensektől egyaránt tanulhattam. Fontos számomra a továbbképzéseken és a konferenciákon való aktív részvétel is, ugyanis ez mind a saját fejlődésem, mind pedig a klienseim érdekeit szolgálja. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az itt és most történő folyamatokra, érzésekre és az ezeken való közös gondolkozásra, ami által a kliens is képessé válhat jobban megérteni önmagát és a benne zajló folyamatokat, ez pedig alappillére lehet a későbbi fejlődésnek, változásnak.

 

Szakmai tapasztalat:
2020 – jelenleg: Dél-Pesti Centrumkórház, Központi Pszichológiai Szolgálat
2018 – 2020: Egyesített Szent István és Szent László Kórház; Felnőtt pszichiátriai osztály; Akut és Rehabilitációs részleg – vezető klinikai szakpszichológus
2014 – 2018: Kenézy Gyula Kórház; Felnőtt pszichiátriai osztály; Általános pszichiátriai részleg; Addiktológiai részleg és Nappali Kórház.
2013 – 2014: Hetényi Géza Megyei Kórház; Felnőtt pszichiátriai osztály (Akut és Rehabilitációs részleg)

Tanulmányok:
2020 – 2021: Tündérhegyi Fókuszált Pszichodinamikus Pszichoterápia képzés (RDT)
2018 – 2020: Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta képzés (TEPKI)
2018 – 2020: Áttétel-fókuszú Pszichoterapeuta képzés (TFP)
2015 – 2017: Integratív Hipnoterápiás Egyesület, Integratív Hipnoterapeuta képzés (KIP)
2013 – 2017: Debreceni Egyetem, Orvos és Egészségtudományi Centrum, Felnőtt klinikai szakpszichológus
2011 – 2013: Debreceni Egyetem, Egészségpszichológia MSc
2008 – 2011: Debreceni Egyetem, Pszichológia BA

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Pszichoterápia
Egyéni pszichológiai tanácsadás 
Krízistanácsadás